loading
Kliknite za Opel LiveChat
chat

PSC Auto član je Nemačke AVAG grupacije koja na području Nemačke, Austrije, Poljske, Mađarske, Slovenije, Hrvatske i Srbije ima preko 180 prodajno servisna centra. Uz Opel koji je naš prvi brend, AVAG grupacija zastupa još 13 proizvođača automobila. Godišnja prodaja u prošloj godini iznosi preko 122 000 novih i polovnih vozila. PSC Auto u Srbiji posluje na, kupcima i vlasnicima Opela već dobro poznatoj lokaciji u ulici Dragoslava Srejovića 2c.

U našem servisu nudimo potpunu uslugu servisiranja i održavanja vozila kao i prodaju guma, hotel za gume, limariju i lakirnicu, ukratko, potpunu uslugu na jednom mestu. Svojim kupcima nudimo i savetovanje o najpovoljnijim uslovima finansiranja i osiguranja vozila – sve na jednom mestu i u najkraćem vremenu bez puno papirologije.

Imajući u vidu sve navedeno, sa sigurnošću se možete pouzdati u PSC Auto kao poslovnog partnera, jer svako Vaše vozilo kupljeno kod nas možete predati školovanim serviserima i biti sigurni da će prodaja, servis ili popravka biti obavljeni stručno i u najkraćem mogućem roku kako bi Vas vaš ljubimac na 4 točka dugo i pouzdano služio. Celu našu poslovnu filozofiju usmeravamo prema jednom cilju – zadovoljstvu naših klijenata. Ključne reči našeg odnosa su približavanje kupcima i njihovo potpuno zadovoljstvo, bilo da se radi o zadovoljstvu odnosom i uslugom pri kupovini automobila ili održavanjem i servisiranjem vozila, odnosno ponudom servisnih usluga i lagerom rezervnih delova.


promo 
Idi na vrh